(Team)coaching

Teamcoaching
Loopbaancoaching
Businesscoaching

Teamcoaching

Als startpunt van een coachtraject voer ik een intake gesprek met de opdrachtgever, eventueel aangevuld met een paar korte gesprekken met een aantal teamleden. Doel van deze gesprekken is het helder krijgen van de thema’s waar we mee aan de slag gaan. Is de taakstelling van het team helder? Visie, missie, doeleen en acties? Kunnen de teamleden hun individuele talenten kwijt in hun rol? Staan ze op de juiste plek? Hoe zit het met de onderlinge communicatie, interactie en de samenwerking? Is er een sfeer van vertrouwen? Wat zijn de invloeden van de externe buitenwereld? Andere afdelingen binnen de organisatie? Klanten, externe partijen? Na de analyse van de huidige situatie bepalen we samen een gewenste situatie waar we naar toe gaan werken.

Businesscoaching

Als business coach kijk ik naar allerlei werkgerelateerde vragen waar je tegenaan loopt. Zoals het omgaan met lastige situaties en collega’s, de werk/privé balans, (her)vinden van je passie en inspiratie, externe druk, leidinggeven, stress en burnout. Ik coach vaak ondernemers, directeuren en managers maar ook professionals met werkgerelateerde issues.

 

Loopbaancoaching

Als loopbaancoach zoem ik in op je huidige werksituatie, je droombaan en de (onbewuste) blokkades die je ervan weerhouden om voor je droombaan te gaan. Of zoals Confucius het stelde: ‘Kies een baan die je leuk vind en je hoeft nooit meer een dag in je leven te werken’

Van gedachten wisselen?

06-18996726
peter.gerritsen@nieuwedimensies.nl